Zoek
Generic filters
Laat alleen exacte resultaten zien
Zoek in titel
Zoek in tekst
Filter by Custom Post Type

Probeer deze: vaste telefoniemobiele telefoniecloudtelefoniemaatwerk

Waardevol in contact voor: Soons Interieurbouw

Stevig geworteld in de Schimmertse aarde, heeft Soons Interieurbouw zich in zijn bijna tweehonderdjarig bestaan breed vertakt. In bedrijven, hotels, scholen, winkels en zorginstellingen door het hele land vind je de interieurs van Soons terug. AkzoNobel, Fair Play, Rabobank en Schaap en Citroen zijn enkele van de klinkende namen waarvoor de interieurbouwer werkzaamheden heeft uitgevoerd.

Laurens Zeegers is een telg van de inmiddels zevende generatie Soons, die binnen afzienbare tijd over de erfenis moet waken. Een hele verantwoordelijkheid. Om zeven uur ’s ochtends begint de werkdag, met de voorbereidingen om de medewerkers goed op pad te sturen. Een half uur later zijn de eerste telefoontjes al gepleegd. Zijn agenda en e-mail heeft Laurens thuis al gecheckt.

“Gezien onze landelijke focus is mobiele bereikbaarheid enorm belangrijk voor ons. Als een monteur bijvoorbeeld een vraag heeft over een bepaalde situatie, kan hij via WhatsApp een foto doorsturen, die we dan hier op kantoor kunnen bekijken”, legt Laurens uit, die veel waarde hecht aan persoonlijk contact – zakelijk, maar ook privé. “Mijn meest waardevolle contactmoment op een dag is wanneer ik ’s avonds thuiskom en samen met mijn gezin de dag doorneem.”

“Goede bereikbaarheid is voor mij het summum van klantvriendelijkheid. Op die manier is Kreuze voor ons waardevol in contact.

Soons hanteert een BYOD-beleid (bring your own device), waarbij werknemers hun eigen telefoon mee naar het werk nemen. Kreuze levert de spraak- en data-abonnementen, en verzorgt naast de mobiele ook de vaste telefonie (VoIP). “Marcel (Marcel Leenders, relatiemanager bij Kreuze) denkt met ons mee en adviseert ons pro-actief. We kunnen er blind op varen dat wisselen van abonnement altijd voordelig voor ons uitpakt”, aldus Laurens. “Goede bereikbaarheid is voor mij het summum van klantvriendelijkheid. Op die manier is Kreuze voor ons waardevol in contact”, sluit hij af.

Laurens Zeegers - Soons interieurbouw
Laurens Zeegers - Soons interieurbouw


Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies 'Instellingen wijzigen' voor meer informatie.
Annuleren