Zoek
Generic filters
Laat alleen exacte resultaten zien
Zoek in titel
Zoek in tekst
Filter by Custom Post Type

Probeer deze: vaste telefoniemobiele telefoniecloudtelefoniemaatwerk

Over Kreuze

Telecommunicatie heeft een immens effect op de werkplek en is een stille kracht achter uw bedrijfsgroei. Recente ontwikkelingen hebben de manier waarop er binnen organisaties wordt gecommuniceerd en (samen)gewerkt fundamenteel veranderd. Uw medewerkers willen overal en altijd toegang hebben tot hun toepassingen en bestanden. En uw klant verwacht dat u 24/7 bereikbaar bent. Wij zorgen daarvoor.

Vrijblijvend advies?
Neem contact op met onze specialist

Wie we zijn

Kreuze is sinds 1991 uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke telecomadviseurs van het zuiden van het land. Ons hecht team bestaat inmiddels uit circa veertig professionals. Mensen die gek zijn van telecom en perfect op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dagelijks waaieren ze uit over Limburg en Brabant om organisaties beter bereikbaar te maken. Bedrijven en instellingen met pak ’m beet 5 tot 500 medewerkers en actief in de sectoren industrie, onderwijs, overheid, vervoer, zakelijke dienstverlening en zorg.

Wat we doen

We bedenken slimme oplossingen waardoor uw organisatie beter bereikbaar is. We zorgen ervoor dat uw medewerkers altijd verbonden zijn – met de klant en met elkaar.
Aan de ene kant zorgt dat ervoor dat de klantinteractie en in het spoor daarvan de klanttevredenheid verbetert. Aan de andere kant kan er efficiënter worden gewerkt en wordt uw organisatie productiever.

Maar, genoeg over ons. Lees liever wat onze klanten over ons zeggen, voor welke oplossing ze hebben gekozen en waarom.

Kreuze werkt aan duurzaamheid:
Certificaat CO2-emissiereductie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies 'Instellingen wijzigen' voor meer informatie.
Annuleren