Zoek
Generic filters
Laat alleen exacte resultaten zien
Zoek in titel
Zoek in tekst
Filter by Custom Post Type

Probeer deze: vaste telefoniemobiele telefoniecloudtelefoniemaatwerk

Skype voor bedrijven

Met Skype voor Bedrijven (Skype for Business) kunt u vanaf elk apparaat bellen, chatten, online vergaderen én uw scherm delen. Allemaal in één app, die compatibel is met Office. Daarvoor betaalt u een vast bedrag per gebruiker per maand.

 

Wat is Skype voor Bedrijven?

Skype voor Bedrijven is een platform dat al uw communicatievormen samenvoegt in de cloud: spraak, instant messaging en video. Skype voor Bedrijven werkt op elk apparaat en besturingssysteem, en is zo een drijvende kracht achter het mobiele werken. Met Skype voor Bedrijven kunt u kortom werken waar en wanneer u maar wilt: op kantoor, thuis of onderweg.

 

Waarom Skype voor Bedrijven?

Skype voor Bedrijven is de eenvoudigste manier om uw communicatie-infrastructuur te vereenvoudigen en verbeteren. Er ontstaat een zeer gebruikersvriendelijke omgeving om met elkaar samen te werken en te communiceren. Het gevolg is een hogere productiviteit en klanttevredenheid.

 

Wat kunt u met Skype voor Bedrijven?

U kunt een gesprek (spraak, tekst of video) starten vanuit elke Office-toepassing (bijv. Word of PowerPoint), zien wie van uw contacten beschikbaar is, en vergaderingen plannen in Outlook. Beveiliging en beheer zijn op bedrijfsniveau of per individuele gebruiker in te stellen.

 

In het kort

  • Eén platform voor bellen, chatten en videoconferencing.
  • Presence information; inzicht in de status van uw contacten.
  • Gesprekken starten vanuit elke Office-toepassing.
  • Uit de cloud, dus alleen een internetverbinding nodig.
  • Werken vanaf elk apparaat: pc, laptop, tablet of smartphone.
  • Betalen per gebruiker en eenvoudig op te schalen.

De rol van Kreuze in Skype voor Bedrijven

Kreuze kan het implementatietraject van Skype voor Bedrijven van A tot Z begeleiden. Doel is dat de eindgebruikers, uw medewerkers dus, de nieuwe technologie uiteindelijk omarmen – de belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle ingebruikname. Daarin gaan we zeer praktisch en pragmatisch te werk.

We slaan de brug tussen techniek en de eindgebruiker, en zorgen er daarmee voor dat de nieuwe werkwijze wordt ‘geadopteerd’ door de organisatie. Samen met u stippelen we de weg uit naar een succesvolle implementatie en kijken we welke activiteiten, zoals trainingen, daarvoor nodig zijn. Zo’n roadmap wordt volledig op maat van uw organisatie gemaakt, met tevreden, enthousiaste gebruikers als einddoel.

Meer weten?

Lees de case study Vesteda of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies 'Instellingen wijzigen' voor meer informatie.
Annuleren