Zoek
Generic filters
Laat alleen exacte resultaten zien
Zoek in titel
Zoek in tekst
Filter by Custom Post Type

Probeer deze: vaste telefoniemobiele telefoniecloudtelefoniemaatwerk

Kreuze Expense Management

Glashelder inzicht in uw mobiele verbruik

Uw factuur voor mobiele telefonie als overzichtelijke spreadsheet. Zo krijgt u een glashelder inzicht in het verbruik op organisatieniveau en op individueel niveau. Dat is in een notendop Kreuze Expense Management.

Grip op verbruik en kosten

Ook in deze tijd van ‘grenzeloze’ abonnementen blijft het verstandig om maandelijks uw factuur te controleren. Bepaalde kosten, zoals bellen buiten Europa en naar dure servicenummers, vallen immers buiten de bundel. Door het mobiel verbruik in het oog te houden, valt het tevens op als iemand onnodig veel belt of internet, ook al is dat niet direct aan de hoogte van uw factuur te zien.

Uw ingewikkelde factuur inzichtelijk

De meeste facturen zijn onoverzichtelijk en ingewikkeld. Kreuze Expense Management vertaalt uw factuur naar een overzichtelijke spreadsheet. In één oogopslag ziet u het totale verbruik en het verbruik per medewerker. Om er zeker van te zijn dat u niets ontgaat, heeft Kreuze dit overzicht voor u geanalyseerd en voorzien van opmerkingen.

Meer weten?

Kreuze Expense Management werkt voor alle mobiele providers en maakt standaard deel uit van uw servicebeheercontract. Vraag uw relatiemanager om meer informatie.

In het kort

1

Maandelijks

Maandelijks overzicht totale kosten voor mobiele telefonie.

2

1 oogopslag

In één oogopslag zien wie de ‘duurste’ verbruiker is.

3

Opsporen

Spoort ‘slapende’ abonnementen op.

4

Specificatie

Specificatie per gebruiker.

5

Filteren

Filteren op kostenplaats en kostensoort.

6

Standaard

Standaard inclusief aandachtspunten.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies 'Instellingen wijzigen' voor meer informatie.
Annuleren