Zoek
Generic filters
Laat alleen exacte resultaten zien
Zoek in titel
Zoek in tekst
Filter by Custom Post Type

Probeer deze: vaste telefoniemobiele telefoniecloudtelefoniemaatwerk

Laat u inspireren tijdens de Kreuze Contactdag!

 

Door de nieuwste technologische ontwikkelingen verandert het communicatielandschap veel sneller dan u denkt. Darwin’s theorie is daarom actueler dan ooit!

 

“Het zijn niet de sterksten of grootsten die overleven maar juist diegenen die zich het beste aanpassen aan veranderingen.”

 

Wilt u alle ins en outs weten over de nieuwste zakelijke communicatieoplossingen? Wij nodigen u van harte uit voor onze contactdag.

Onze vertrouwde partners nemen u mee door de huidige marktontwikkelingen met onder andere Internet of Things. Daarnaast krijgt u de nieuwste communicatieoplossing te horen met de bijbehorende security updates.

Donderdag 4 oktober 2018 vanaf 13:30 uur

 

Kasteelhoeve de Grote Hegge
Waterstraat 9
6017AJ Thorn

 

Deelname aan de Kreuze Contactdag is kostenloos!

Programma

13:30 uur Inloop
14:00 uur Kreuze; Kreuze Acc’nt, de nieuwste vast-mobiel integratie in de cloud
14:45 uur Mitel; Customer Experience
15:30 uur Samsung; Samsung Knox, B2B line up & Enterprise editions, HaaS, Marktsituatie, Samsung Note, Security Updates
16:15 uur T-Mobile; IoT (Internet of Things) en 5G netwerk
17:00 uur Spreker; Robert Doornbos
18:00 uur Netwerkborrel

 

Kreuze; Kreuze Acc’nt, de nieuwste vast-mobiel integratie in de cloud

Kreuze Acc’nt is dé communicatieoplossing uit de cloud voor het mkb. De oplossing accentueert persoonlijke bereikbaarheid. Met Kreuze Acc’nt bepaal je namelijk zélf wanneer je voor wie bereikbaar bent en op welk apparaat. Kies je voor Kreuze Acc’nt, dan kies je voor vrijheid en optimale bereikbaarheid. Met verschillende gebruikersprofielen en uitbreidingsmogelijkheden per gebruiker, kan Kreuze Acc’nt volledig worden afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de medewerkers.

 

Mitel; Customer Experience

Een goede customer experience is een meetbaar effect op de operationele dienstverlening. Maar liefst 73% van de consumenten vindt dat de customer experience een zeer belangrijk aspect is van een aankoopproces. Daarnaast zeggen consumenten dat een positieve customer experience een grotere rol speelt dan advertenties om een product of dienst af te nemen. Het is daarom geen verrassing dat organisaties steeds meer aandacht besteden aan het optimaliseren van de customer journey.

 

Samsung; Samsung Knox, B2B line up & Enterprise editions, HaaS, Marktsituatie, Samsung Note, Security Updates

Sinds de nieuwe privacywet AVG/GDPR van kracht is, is het beveiligen en beheren van mobiele toestellen een hogere prioriteit geworden voor organisaties. Eén telefoon of tablet voor zowel zakelijk als privégebruik mag dan wel handig zijn, maar het brengt ook serieuze beveiligingsrisico’s en beheerproblemen met zich mee. Met Samsung Knox gaat u die problemen eenvoudig uit de weg.

Bij de keuze voor de juiste hardware is het financiële aspect zeer belangrijk. De aanschaf van enkele honderden devices kan flink in de papieren lopen. Om die reden biedt Samsung Hardware as a Service (HaaS) aan. Met HaaS wordt het voor organisaties aantrekkelijk gemaakt om bereikbaarheid op hoog niveau beschikbaar te stellen en medewerkers te voorzien van state-of-the-art hardware. HaaS biedt vele voordelen die uiteindelijk resulteren in een lagere Total Cost of Ownership (TCO).

 

T-Mobile; IoT (Internet of Things) en 5G netwerk

Onze wereld wordt steeds digitaler en de impact hiervan is enorm. Kijk maar eens hoe de ontwikkeling van e-mail en social media ons leven heeft veranderd. Met Internet of Things maken we de stap om onze fysieke wereld te digitaliseren. Hierdoor kun jij je bedrijfsprocessen vergaand optimaliseren en nieuwe verdienmodellen realiseren. De wereld van IoT is een nieuwe wereld. Met nieuwe spelers, nieuwe technologie en nieuwe businessmodellen. Daarom ontwikkelt T-Mobile IoT activiteiten vanuit een competence centre binnen T-Mobile. Een kleine groep mensen die zich enkel en alleen bezighoudt met IoT. In 2017 begon T-Mobile met het uitrollen van een landelijk dekkend IoT netwerk.

 

Robert Doornbos

Autocoureur Robert Doornbos wist na een bezoek aan de Formule 1 dat dat het podium was waarop hij wilde schitteren. Enkele jaren later debuteerde hij in de Formule 1. Op dit moment is Robert vaste gast bij het Formule 1 programma van Ziggo Sport waar hij scherpe analyses geeft over de prestaties van Max Verstappen. Tijdens de contactdag geeft Robert u een kijkje in de snelle wereld van de autosport en legt hij de link tussen race- en het bedrijfsleven.

Aanmelden Kreuze Contactdag 4 oktober 2018

Ik meld mij graag aan voor de Kreuze Contactdag

 

Kreuze Contactdag - aanmeldformulier

De Kreuze Contactdag 2018 wordt mogelijk gemaakt door

Kasteelhoeve de Grote Hegge
Waterstraat 9
6017AJ Thorn

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies 'Instellingen wijzigen' voor meer informatie.
Annuleren